Tarieven

Het zou toch mooi zijn dat jij weer in regie bent over je digitale informatie. Dat je weer vooruit kunt. Dat je door de bomen het bos weer ziet. En het allerbelangrijkst: dat je weer tijd hebt om dingen te doen die jij echt leuk en belangrijk vindt.

Laten we kijken wat ik voor jou kan betekenen. Het is fijn om met een intakegesprek te beginnen. Vanaf hier kunnen we nauwkeuriger kijken wat het plan verder gaat zijn. Elke situatie zal anders zijn. Neem gerust contact op om te bespreken wat het beste aansluit bij jou.

En ja, het is een behoorlijke investering. Zowel in tijd als in geld. Dat snap ik heel goed. En ik durf ook volmondig te zeggen dat het de investering waard is. Minder stress, gemijmer en gepieker in je leven kan gewoon een hele opluchting zijn. Sterker nog: het kan het beginpunt zijn om weer voorzichtig andere en leukere stappen te zetten.


Uurtarief

€65 incl. BTW Particulier

€70 excl. BTW Zakelijk


Vervoer

Ik woon in Den Haag en kom graag naar je toe met de fiets of de trein (of beiden). Kosten die ik maak voor het ov reken ik naar jou door.

Mocht het een keer nodig zijn dat we een auto of busje nodig hebben: ik heb mijn rijbewijs, maar heb zelf geen auto. We kunnen altijd een keer een auto of een busje huren.