Samenwerking met een Professional Organizer

Een Professional Organizer begeleid klanten in het verkrijgen van structuur in tijd, ruimte en spullen. Hierdoor ontstaat weer een gevoel van controle en grip. En dát is precies wat zo fijn is om te ervaren. Wanneer dat er niet is, kan dat bijvoorbeeld voor uitstelgedrag, futloosheid of gepieker zorgen. Als gevolg daarvan ben je veel tijd kwijt en dat is zonde. Door een samenwerking met een Professional Organizer kun je ervoor zorgen dat er weer tijd weer vrij komt.

Het inschakelen van hulp is heel normaal. Dat we alles maar alleen moeten oplossen is een fabel. Om een stap verder te komen mag je dus best iemand om hulp vragen. Daarvoor leven we in een SAMENleving. Persoonlijk vind ik dit heel belangrijk! Een diverse en inclusieve samenleving 💪

Wat een IMPACT verhalen hiero

Wat doet een Professional Organizer?

Een Professional Organizer is goed opgeleid om jou een stapje vooruit te helpen. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren wordt de huidige situatie bepaald. Als eerst wordt er gekeken naar wat de klant zelf kan. Iedereen heeft kwaliteiten; zonder uitzondering! Combineer deze kwaliteiten met de expertise van de Professional Organizer en er ontstaat een recept dat voor vooruitgang gaat zorgen! De precieze invulling is altijd maatwerk. Elke situatie is anders. De Professional Organizer vervult veel rollen in dit proces: de meedenker, coach, adviseur en trainer.

Werkgebied en specialisme

De term Professional Organizer is werkzaam in verschillende deelmarkten: particulier, zakelijk en zorg. Binnen elk van deze deelmarkten zijn weer specialisaties. Denk bijvoorbeeld aan deskundigheid op het gebied van verhuisplanningen, opruimen van je huis en werkplek, tijd en planning, administratie en neurodiverse mensen (add, adhd, ass, etc.). Zo is mijn specialisatie orde en structuur creëren in je digitale informatie.

Particulier
Zakelijk

Samenwerking met een Professional Organizer

Het doel van een Professional Organizer is altijd hetzelfde; ongeacht het specialisme of werkgebied. Namelijk: door het aanbrengen van structuur een fijner werkbare situatie creëren door de klant. Het liefst duurzaam. Daarom wordt er altijd gekozen voor een samenwerking. Een samenwerking tussen twee experts: Professional Organizer én de klant! Hoe lang zo’n samenwerking duurt is echt afhankelijk van de hulpvraag.


Meer informatie

Zie ook de website van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers voor meer informatie.