Over

Ik ben Frank Raterink (37 jaar) en ik woon in Den Haag. In mijn vrije tijd ga ik graag boulderen, fietsen of kamperen. Foto’s maken vind ik leuk!

Het heeft even geduurd voordat ik bij het vak Professional Organizer uitkwam. Als eerst ben ik aan het werk gegaan in het ziekenhuis (klinisch chemisch laborant). Daarna ben ik de IT in gegaan (web development). Persoonlijke ontwikkeling is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Ik zou altijd willen blijven leren. In de afgelopen jaren heb ik geleerd hoe een fijne omgeving bijdraagt aan rust in m’n hoofd. Ook meditatie en de leer van het boeddhisme helpen daarbij.

Foto van Frank

Tot er een dag was, dat ik gekscherend aan een vriendin vroeg “wat moet ik toch met mijn leven?”. “Word Professional Organizer” was het antwoord. Ik had er tot dan toe nog nooit van gehoord. Soms heb je iemand nodig die je op het juiste wijst. Het bleek een gouden tip! Professional Organizer past precies bij mij: ik begrijp mensen en ben erg empathisch. Daarnaast vind ik structuur aanbrengen in van alles heel fijn om te doen. Mijn mensenhoofd, mijn IT-hoofd en mijn structuur-hoofd komen samen in dit vak. En, dat ik daar weer mensen mee kan helpen vind ik fantastisch!